Ferma care are grijă de puiul de carne

Ferma care are grijă de puiul de carne

Ferma care are grijă de puiul de carne

La nivel mondial, în fiecare an, peste 43 miliarde de pui broiler (pui de carne) sunt sacrificați pentru carne. Harvard Crimson Jerseys Air Max 2015 Zwart Oranje Goedkoop Aproximativ jumătate dintre aceștia sunt crescuți în sisteme industriale, caz în care zeci de mii de păsări sunt înghesuite împreună în grajduri mari. Moncler Femme Așternutul în aceste grajduri devine curând murdar și îmbibat cu amoniac provenit din excrementele păsărilor, care poate provoca probleme respiratorii, arsuri ale jaretului și ulcere la nivelul picioarelor.

Supraaglomerarea duce la probleme de bunăstare grave ca urmare a stresului termic și a inactivității. Todd Gurley II Air Max 2015 Dames Goedkoop În unele țări, puii de carne pot fi ținuți în cuști similare cu cele utilizate pentru găinile ouătoare.

 

05.05.2015Pui crescuți pentru carne (http://woodstocksanctuary.org)

Puii de carne în epoca modernă au fost selectați să crească atât de repede încât aceștia să poată ajunge la greutatea de sacrificare în doar 40 – 42 de zile, de două ori mai rapid față de acum 30 de ani. AIR PEGASUS 92-16 Acest lucru pune o presiune enormă pe inima și plămânii lor, astfel că, în jur de 5% mor de insuficiență cardiacă. Parajumpers Lightweight Marisol 6 Veste De asemenea, picioarele lor nu sunt în măsură să susțină greutatea corporală, așa încât aproape toți prezintă un anumit grad de șchiopătat și multe suferințe datorate deformărilor la nivelul picioarelor.

La sfârșitul vieții lor, păsările sunt adesea manipulate agresiv în timpul capturării, înainte de a fi atârnați cu capul în jos în lanțuri pentru a fi sacrificați. Parajumpers Homme Nike Air Max LUNAR90 C3.0 Dame Este aproape imposibil de a asigura standarde ridicate de bunăstare în abatoarele moderne automatizate.

Efectele selecției pentru reproducție sunt atât de extreme, încât, dacă păsările nu ar fi sacrificate, multe ar muri înainte de a ajunge la maturitatea sexuală. AIR ZOOM PEGASUS 33 Nike Air Max 90 PRM EM Dame Prin urmare, este necesar să se limiteze drastic consumul de furajare a puilor de carne destinați reproducerii pentru a încetini ritmul de creștere, ducând la o înfometare cronică.

Ferma lu’ Eustache vă oferă posibilitatea de a vă crește animalul în condiții naturale, curate, lipsite de stresul cauzat de supraaglomerare, îmbolnăviri repetate, spații închise. Damien Harris Jersey Nike Air Max 90 VT Heren Puii de carne sunt ținuți în libertate, furajarea este naturală, iar îngrășarea se face fiziologic și nu forțat. ADIDAS TUBULAR SHADOW KNIT Astfel carnea capătă gust, consistență și din punct de vedere al compoziției calitative este net superioară celei care provine de la un animal crescut în sistem industrial.

05.05Pui crescuți pentru carne (http://woodstocksanctuary.org)

Veți regăsi gustul cărnii de țară! Dumneavoastră alegeți!

05.05.03Pui crescuți pentru carne (http://woodstocksanctuary.org)

  SMD Animal Food susține furajarea naturală! Suntem împreuna pentru tine! Dr.