Influența factorilor de mediu asupra cărnii

Influența factorilor de mediu asupra cărnii

Influența factorilor de mediu asupra cărnii

billiga canada goose jackor

Sistemul natural de creștere al porcilor se deosebește substanțial de cel industrial.

Animalele crescute în sistem intensiv trăiesc permanent într-un mediu fetid în care o serie de factori agresează organismul:

– supraaglomerarea;

– lipsa posibilității de mișcare;

– ventilație necorespunzătoare;

– popularea microclimatului cu agenți infecțioși care produc îmbolnăviri repetate, Adidas Veste etc.

Este mult mai costisitor pentru fermieri să opteze pentru sistemul tradițional deoarece, animalele crescute în libertate au ritm de dezvoltare diferit față de cel al animalelor crescute industrial. Soldes Doudoune Canada Goose Nike Flyknit Air Max Dame Astfel, PJS Veste De Printemps Homme rasele de carne crescute tradițional au nevoie de mai mult timp pentru îngrășare și un consum de furaje mai mare.

Tocmai datorită acestui mod de creștere, New Balance ct suede gum homme carnea provenită de la animalele crescute în fermele tradiționale este net superioară din punct de vedere calitativ.

O carne „bună” de porc trebuie să conțină un procent important de mușchi. Iowa Hawkeyes Nike Air Max 90 Sneakerboots Prm Undeafted Dame Aceasta se obține datorită faptului că animalul are suficient spațiu și libertate pentru mișcare, Scarpe Air Jordan 9 ceea ce permite dezvoltarea firească, naturală a oaselor și a stratului muscular. Parajumpers Angie Canada Goose Trillium Parka Nike Air Max 90 Honeycomb Dame În acest fel grăsimea este în proporție optimă în carne (grăsimea intramusculară scade cu până la 25%), Parajumpers Femme Masterpiece Long iar

Mediul sănătos și hrănirea cu furaje naturale sunt elementare pentru obținerea unor produse sigure pentru consumatori, Aaron Rodgers Cal Bears Jersey Canada Goose Calgary Jacket copii și adulți, mai ales că sunt lipsite de antibiotice, hormoni de creștere sau alte reziduuri chimice.

Pe scurt, Air Yeezy 2 California Golden Bears Jerseys carnea de la purceii crescuți în libertate are gust, Parajumpers Gobi Homme culoare și este de o calitate superioară din punct de vedere al compoziției comparativ cu cea provenită de la porcii din sistemul industrial.

SMD Animal Food sustine furajarea naturala!

Suntem impreuna pentru tine!

Dr.