Unde îşi are originea carnea de purcel!

Unde îşi are originea carnea de purcel!

Unde îşi are originea carnea de purcel!

În fermele industriale, scroafele de reproducție sunt ținute în interior în boxe pentru gestante în cea mai mare parte din viața lor de adult. Adidas Yeezy 350 Femme Canada Goose Manteau Homme Aceste boxe metalice sunt atât de înguste încât scroafa nu poate să se întoarcă și se poate numai întinde pe jos cu dificultate. În unele cazuri, standul nu este înfundat, iar scroafele sunt legate la podea cu un lanț scurt atașat la un colier sau curea. Canada Goose Citadel Parka PUMA evoTOUCH homme Podeaua este, de obicei, din beton, și poate avea grătare.

Scroafele ținute în grajduri sunt private de oportunitatea de a efectua mișcare,canada goose återförsäljare de a interacționa social, precum și de manifestarea instinctelor naturale și comportamentul de căutare a hranei. Canada Goose Citadel Parka Nike Air Max 90 VT Dames Ca urmare, acestea suferă fizic de disconfort cronic și ating niveluri ridicate de stres, precum și de reducerea masei musculare și osoase si reducerea activității cardiovasculare. Zapatillas ROSHE RUN Parajumpers Masterpiece Long Parka Multe dintre aceste animale vor avea leziuni, umflături articulare, infecții și probleme de reproducere, și prezintă un comportament anormal stereotip și apatie.

Cu o săptămână înainte de naștere, scroafa este mutată într-o boxă pentru fătare, unde este de asemenea împiedicată să se miște și este dificil să se așeze sau să se culce. Nike Air Jordan 1
Nike AIR Max 2017 Ea va rămâne aici timp de două până la patru săptămâni, până când purceii sunt înțărcați, după care este trimisă la boxa de scroafă pentru un alt ciclu de gestație.

În boxă pentru fătare, scroafa nu își poate urma instinctul ei puternic de a construi un cuib înainte de a făta și nu a reușește să ajungă la purceii care se nasc, rezultând astfel o frustrare extremă. Yeezy 350 Boost Nike KD Womens Shoes După înțărcare, care este timpurie și bruscă, purceii sunt de obicei ținuți în interior în boxe supraaglomerate.

Podeaua este în mod normal din beton și poate fi acoperită cu grătare. Mujer Air Jordan 11 Nike Air Huarache Heren În acest mediu sărac, purceii recurg adesea la a mușca coada celorlalți, și mulți vor avea cozile amputate și dinții tăiați pentru a preveni rănirea reciprocă. La vârsta de cinci-șase luni porcii sunt luați pentru sacrificare. Pittsburgh Panthers Jerseys Adidas Zx Flux Homme Noir Air Max 2015 Zwart Blauw Goedkoop Mai mult de un miliard de porci sunt sacrificați în întreaga lume în fiecare an.

Ferma lu’ Eustache vă oferă posibilitatea de a vă crește animalul în condiții naturale, curate, lipsite de stresul cauzat de supraaglomerare, îmbolnăviri repetate, spații închise. Canada Goose Freestyle Gilet Parajumpers Masterpiece Right Hand Nike Air Max Heren Porcii sunt ținuți în libertate, furajarea este naturală, iar îngrășarea se face fiziologic și nu forțat. Parajumpers Long Bear Asics Gel Kayano Evo Homme Nike Darwin Goedkoop Astfel carnea capătă gust, consistență și din punct de vedere al compoziției calitative este net superioară celei care provine de la un animal crescut în sistem industrial.

  Veți regăsi gustul cărnii de țară!!!!!   SMD Animal Food sustine furajarea naturala! Suntem impreuna pentru tine! Dr.